Bekijk foto's

Glamping Entre Terre et Ciel

Rhône-Alpes

Over deze glamping

Entre Ciel et Terre verwelkomt u in haar bijzondere, prestigieuze hutten. De locatie, wat in het Nederlands benoemd kan worden als “tussen hemel en aarde”, ligt op een paar minuten van de dorpjes Megève en La Cluzaz. Deze locatie brengt u op een exclusieve en intieme vakantie, midden in de bergen. Ervaar onvergetelijke momenten op deze eco-locatie.

De locatie is voor het evenwichtig inzetten van water en energie, het gebruik van natuurlijke materialen tijdens het opzetten van de hutten en de behandeling van rietbedden van douchewater.

De hutten van Entre Terre et Ciel zijn gelegen in de bergen. Het is daarom ook aanbevolen om wandelschoenen mee te nemen tijdens deze trip. Daarnaast is het ook verstandig om een rugzak mee te nemen tijdens de reis.

Om in de wintermaanden toch de hut op een gemakkelijke manier te bereiken krijgt u een paar sneeuwschoenen, wandelstokken en een hoofdlamp mee bij aankomst. Het personeel zorgt voor uw bagage. De bergweg die naar de hutten leidt wordt tijdens deze maanden dagelijks ontdaan van eventuele sneeuwval. Zout wordt daarentegen niet gestrooid op deze wegen! Het is daarom van belang dat uw voertuig bij aankomst winterklaar is. Hierbij kan gedacht worden aan winterbanden en/of sneeuwkettingen. Is dit niet mogelijk? U kunt altijd nog verzoeken om opgehaald te worden in een 4x4 voertuig.

Bekijk meer

GlampingActiviteiten in de buurt

Accommodaties

Stellen
Boomhut Nid Glamping Entre Terre et Ciel
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint Nicolas la Chapelle
Aantal personen:
2
Hoogte:
9 meter
Minimum leeftijd:
0
Vanaf 350 /nacht
Stellen
Boomhut Spa Mont-Blanc Glamping Entre Terre et Ciel
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint Nicolas la Chapelle
Aantal personen:
2
Hoogte:
5 meter
Minimum leeftijd:
18
Vanaf 450 /nacht
Gezinnen
Boomhut Ruisseau Glamping Entre Terre et Ciel
Frankrijk, Zuid-Frankrijk, Saint Nicolas la Chapelle
Aantal personen:
5
Hoogte:
5 meter
Minimum leeftijd:
0
Vanaf 430 /nacht
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de TreeGo nieuwsbrief