Ga goed en zonder stress op autovakantie met de TreeGo tips

Frankrijk is een ideaal vakantieadres voor de Nederlandse vakantieganger. Glampings, campings en boomhutten in overvloed! Vooral met de auto is het Zuid-Europese land goed te bereiken Maar op vakantie met de auto kan ook ontzettend veel stress met zich meebrengen. Wees daarom de ontspanning zelve met de volgende handige TreeGo tips.

Pak in met een checklist

Je kent het gevoel waarschijnlijk wel: de tas is ingepakt, helemaal klaar voor de boomhut vakantie! Toch bekruipt het gevoel je dat je iets vergeet. Kan niet anders! Probeer voor jezelf dan ook een checklist te maken, zodat je precies kan afvinken wat je nou al wel hebt ingepakt en wat niet. Geen inspiratie om een checklist te maken? Of denk je dat je alsnog iets vergeet te zetten op het lijstje? Het internet staat vol met handige checklists, bijvoorbeeld deze checklist.

Vraag naar de mening van anderen

Hoe houd je kinderen stil op de achterbank? En hoe zorg je dat je partner niet in de stress schiet als hij of zij (weer) de verkeerde afslag neemt? Misschien heb je zelf al wel een antwoord op deze twee vragen. Is dit niet het geval, vraag dan vooral rond in je omgeving! Er zijn vast mensen met méér dan genoeg ervaring wat betreft het uitzitten van de rit naar warmere oorden. Je kan ook gerust TreeGo benaderen voor eventuele (boomhut)vragen!

Zorg dat de auto technisch goed in orde is

Auto onderweg

Een auto met pech is als een boomhut zonder trap: leuk om naar te kijken, maar daar blijft het ook wel bij. Deze onnodige technische mankementen zorgen niet bepaald voor vakantiepret. Zorg er daarom ook voor dat de auto voor de lange rit goed gecheckt is. Op de website van de ANWB staat een handig lijstje met alle belangrijke punten die nagekeken kunnen worden voor vertrek. Want onthoudt: voor de auto is een lange rit naar Frankrijk geen vakantie! 

Maar vooral: vergeet niet dat het vakantie is!

Natuurlijk is het belangrijk om de nodige dingen te plannen voordat je op vakantie gaat. Vergeet alleen niet dat de vakantieperiode een moment van ontspanning is. Maak je daarom ook niet teveel druk als er (kleine) dingen fout gaan tijdens de trip. Geniet van het weer, het vrije gevoel en onthoudt dat er voor bijna alles wel een oplossing is.

TreeGo boomhut overnachtingen

Nog op zoek naar een leuke vakantie? Bekijk alle boomhutovernachtingen van TreeGo op de volgende pagina. Wij wensen je in ieder geval alvast een supervakantie! Vragen over de boomhutten? Stel ze gerust via de chat, mail of telefoon.