Winnaars “Boomhut Battle” bouwen een echte boomhut

De Boomhut Battle is een Nederlands televisieprogramma dat werd uitgezonden op NPO Zapp en werd in opdracht van de EO geproduceerd. In dit televisieprogramma zijn 4 teams de ultieme battle aangegaan, het bouwen van de beste boomhut. Elk team was opgesteld uit 2 kinderen die het team leidden en 2 volwassenen. De boomhutten werden op 4 verschillende campings / glampings binnen de provincie Drenthe gebouwd.

De Boomhut Battle werd gepresenteerd door de presentatrice Anne-Mar. Gedurende het programma zorgde ze voor wat spanningen tussen de teams door hen uitdagingen voor te stellen.

Winnaars Boomhut bouwen Battle

De Boomhut Battle bestonduit 4 teams, elk team vertegenwoordigde 1 kleur. Het groene team heeft de beste boomhut in Drenthe gebouwd. Het team bestond uit Femke en Nina, die het team leidde. De vader Bertus en oom Rick van Femke waren de resterende leden van deze groep. Het team bouwde een boomhut in Ansen in de Camping d'Olde Kamp. Wilt u de zinderende finale aflevering bekijken, klik dan hier.

BoomhutBattle-OldeKamp-binnenkant

BoomhutBattle-OldeKamp-boomhut

BoomhutBattle-OldeKamp-kamer

BoomhutBattle-OldeKamp-keuken

BoomhutBattle-OldeKamp-slaapkamer

BoomhutBattle-OldeKamp-slaapkamer2

BoomhutBattle-OldeKamp-terras

Kinderdroom

Het bouwen van een boomhut is voor velen een kinderdroom. Krijgt u de kriebels bij de gedachte dat u in het hart van de natuur kan overnachten? Dan is TreeGo iets voor u!

Binnenkort zullen de boomhutten uit de Boomhut Battle worden verhuurd, waarschijnlijk ook via TreeGo, dus we zien u dan graag terug.

Bekijk hier direct alle familie boomhutten die u nu al kunt huren via Treego.