Boomhut accommodatie Novanta

Novanta in Italie, Toscane, is anders en avontuurlijk!

De accommodatie die Novanta biedt in het Toscaans verlaten dorpje maakt je vakantie onvergetelijk. Het slapen tussen de dikke, middeleeuwse muren in de ruime suites of pittoreske appartementen is een beleving op zich. En de klassiek Italiaanse gerechten bereidt met verse producten uit de omgeving zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt in Borgo di Gello. Novanta biedt totaal 6 accommodaties, waaronder nu een bijzondere boomhut.

Deze boomhut, de Novanta TreeHugger, zoals deze wordt genoemd, is gebouwd in een 200 jaar oude eik en biedt een waanzinnig uitzicht over de vallei en de ruïnes van het dorpje.

De TreeHugger boomhut in Toscane omarmt de boom met 2 platformen en er is volop ruimte om heel privé te relaxen. Zie de zon opkomen vanuit de bergen en hoor de natuur ontwaken. Geniet samen op het terras met een koel glas wijn van de zonsondergang en kijk naar de talloze vuurvliegjes om je heen. Wie weet spot je nog wilde zwijnen die tussen de eikenbomen rond scharrelen!

Het slaapvertrek heeft een heerlijk tweepersoonsbed en als je iets de berg oploopt heb je een badkamer met douche en toilet tot je beschikking. Ook is er elektriciteit. De TreeHugger heeft verschillende hang out plekjes in de zon en schaduw, je kunt er de hele dag vertoeven.

De TreeHugger is te boeken voor € 98 per nacht incl. ontbijt + een fles Prosecco bij aankomst (min. 3 nachten verblijf per boeking). In het hoogseizoen is de prijs €125,- per nacht (hoogseizoen is van 8 juli tot en met 8 september

https://www.novanta90.com/nl/kamers/treehouse/